Анализи и коментариЛокомотив ПловдивСтатистикаФутбол

След почти 10 часа футбол: Халед Аяри заприлича на типичния №11 за Локомотив (Пд)

След почти 10 часа футбол, или точно 546 минути игра, тунизиецът Хлаед Аяри откри головата си сметка за Локомотив (Пд).

Днес в Русе срещу Дунав той вкара изравнителния гол за 2:2 в 88-та минута на срещата и така помогна на своя тим да избегне загубата в последния за година мач.

Иначе Аяри започна като титуляр в 5 от 9-те досегашния си появявания с екипа на “черно-белите”, но до момента така и не намираше противниковите врати.

Играчът дойде в края на лятото като свободен агент. Аяри бе взет на „Лаута“, за да замести напусналия в посока Берое Мартин Камбуров на върха на атаката на „черно-белите“. След идването си в Локомотив (Пд) тунизиецът облече и фланелката с № 11, носена толкова дълги години именно от Императора.

Едва днес, след 3 месеца в Пловдив обаче Халед Аяри заприлича на типичния централен напдател . Голът му срещу Дунав бе от висока класа – с помощта на добро позициониране в наказателното поле на домакините 27-годишния таран заби топката с глава в противниковата врата след подаване от корнер.

След поредицата от колебливи резултати, след идването на Бруно Акрапович в началото на ноември, на “Лаута” се заговори усилено за идващата голяма чистка през зимата. Дали вълната на освобождаването на играчи ще залее и Аяри, ще разберем съвсем скоро.

Не можем да кажем, че той се радва на доверието на треньора, след като е започвал в едва 3 от 6-те мача като титуляр под ръководството на Акрапович. Само от Аяри зависи дали ще продължи да изпълнява договора си с Локомотви (Пд), който при подписването му бе за срок от година и половина.

TribunaPlovdiv.bg

Халед Аяри пред TribunaPlovdiv.bg: Нямам идея кой е Мартин Камбуров, но ще се постарая да го заместя достойно!

Халед Аяри пред TribunaPlovdiv.bg: Нямам идея кой е Мартин Камбуров, но ще се постарая да го заместя достойно!

Халед Аяри пред TribunaPlovdiv.bg: Нямам идея кой е Мартин Камбуров, но ще се постарая да го заместя достойно!

Видео: Диема

Подобни

2 Коментара

  1. Трибуна харесвам ви но това е абсурдно. Този некадърник няма нищо общи с 11-ка в Локомотив камо ли за великия Камбуров! Днес игра едно голямо НИЩО като изключим гола му

    1. С Камбура едва ли някой- някога ще може да се сравни!
      Важното е, че вкара и то перфектен гол!
      Друг е въпроса, че този футболист въобще не е централен нападател, като игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker