Локомотив ПловдивФутбол

Поправка – Локомотив (Пд) ще опита да измие срама от София срещу сърцатия старозагорски новак!

Тази вечер (16.09) от 21:15ч. отборът на Локомотив (Пд) приема ФК Верея в среща от седмия кръг на Първа лига.

Преди началото на този двубой “смърфовете” се намират на 10-та позиция с актив от 6т., докато старозагорци са 7-и с 10т.

В миналия кръг Локомотив (Пд) регистрира една от най-тежките си загуби в последно време, след като позволи на Славия да отбележи 5 гола във вратата на Илко Пиргов (загуба с 5:2 на ст.”Васил Левски” в София).

След този двубой се появиха спекулации за евентуалното напускане на Илиан Илиев от “Лаута”, които малко след това бяха опровергани от специалиста.

С леки травми в тима са Дани Кики, Мартин Камбуров и Ванчо Траянов. Въпреки че Кирил Котев бе почти сигурният отсъстващ в състава на “черно-белите”, снощи се появи информация, че той е готов за мача тази вечер.

 Той също така фигурира в група от 18 футболисти, която бе определена от Илиан Илиев ден преди срещата.

Гостите от Стара Загора от своя страна пристигат в Пловдив със самочувствието на поредния новак, направил ударен старт в елиятния ни футбол през новия сезон.

В последния си двубой старозагорци победиха категорично Монтана с 3:0, а в този мач Георги Андонов се показа като новият лидер на тима. Иван Караджов пък направи впечатляващо завръщане във футбола след близо 3 години извън футбола.

В първите си  6 двубоя момчетата на Александър Томаш регистрираха 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, което категорично ги превръща в една от прятните изненади в началото на сезона.

Наставникът на Томаш не планира промени в сравнение със състава, разгромил Монтана, и ще заложи на същите титуляри. Верея ще пътува за Пловдив в деня на мача, като е предвидена кратка почивка в хотел.

Вероятни стартови състави на двата отбора:

Локомотив (Пд): Пиргов, Везалов, Вълчев, Котев, Амрауи, Траянов, Райнов, Бакалов, Кики, Марчев, Камбуров

Старши треньор: Илиан Илиев

ФК Верея: Караджов, Еуженио, Мунин, Зафиров, Слаев, Елиаш, Ангелов, Йорданов, Андонов, Цветанов, Сукуна

Старши треньор: Александър Томаш

След срещата между Локомотив (Пд) и ФК Верея НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.bg от 21:15ч. тази вечер (16.09)!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker