бетано най-добър сайт за слот игри
В чужбинаТенис

Пламен Авуски прави фурор в САЩ, избран за новак на месеца

Пловдивският тенисист Пламен Авуски прави фурор в САЩ. Авуски, който от края на август замина за САЩ, където беше приет в университет Сейнт Франсис в Лорето, Пенсилвания.

В първия турнир в началото на септември Авуски достигна до 1/4 финалите на сингъл и до втория кръг на двойки със своя партньор Лоусън Бартер на тенис турнира в Бъкнел. На 1/4 финалите той беше спрян от представителя на домакините Ървин Рейбейсен след 4-6, 5-7.

На следващия турнир в края на септември Авуски стигна до финал не къде да е, а на кортовете на ЮЕС Оупън. На “Флашинг медълс” Авуски достигна финал на ЮЕС Оупън Инвитейшънъл, където загуби драматично с 1:2 сета в отделните части 6-3, 6-7 (5), 4-6 от Лийб от Бъкнел.

Съвсем очаквано след чудесното си представяне Авуски беше избран за новак на септември за Североизточната конференция, признание, което се печели доста трудно.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker