бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Николай Киров: Ангел Палийски не каза истини, бюджетът ни е намален с 20%, клубът не е коректен към футболистите

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров не бе щастлив след като момчетата му загубиха от Левски (София). Единственото попадение в срещата падна в последната добавена минута на срещата, като реализатор за “сините” бе Илия Димитров.

“Не е лесно да се говори след такъв развой на срещата. Липсваше ни концентрация в последната минута. Трябваше да сме подредени. Липсваха хората в центъра на терена. Нека да не коментираме без да сме видяли още ситуацията, но много лековато допуснахме тази загуба.

Левски започна по-добре, но след това ние също започнахме играта си. Мачът си вървеше към равен, но ето, че такива детайли ни наказват. Тази година всяка една точка ще е важна. Нещата при нас като състав някак не ми допадат. По притеснително е как отборът се развива. Не виждам такова развитие. Имаше едно доста изказване вчера на наш ръководител, че сме успели да си запазим състава. Това обаче далеч не е така. Ние продадохме много играчи, а на тяхно място дойдоха много малко играчи.

Доста интересно изказване на Ангел Палийски вчера. Не беше коректно да поднася нещата от финансова гледна точка. Бюджетът ни е намален с 20%, а зимата също ни го съкратиха с 10%. Не можем да намалим бюджета с 30% и да си мислим, че ще търсим същите цели. Не, че не съм доволен, но не можем да представяме нещата некоректно. Нека ръководителите да са коректни. Клуба не е коректен финансово към играчите, както бе заявено.

Така трудно мога да правя състава. Не виждам нито дълбочина, нито широчина. В едно дълго първенство трудно можем да се справим. Направете си справка как играехме миналата година по това време. Единадесет състезатели от мачовете с Бейтар ни липсват. Ако това е запазване на състава… не знам.

Всички трансфери бяха съгласувани с мен, но поради спортно-технически причини само с двама сме се разделили. С всички други се разделихме заради финансови причини или ни трябваха пари, или не можехме да им плащаме заплатите.

За нови трансфери изобщо не се говори в момента. Липсва ни конкуренция. Имаме само три позиции, които са конкурентни, нищо повече. Не можем да очакваме децата да влизат на терена, тъй като още те нямат физика. Говорил съм с ръководството и там ми бе казано, че няма как да имаме нови играчи в момента. Няма как да правя ротации за следващата среща”, заяви Киров пред Диема.

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker