БотевТрибуна Пловдив TVФутбол

Николай Киров: Ангел Палийски не каза истини, бюджетът ни е намален с 20%, клубът не е коректен към футболистите

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров не бе щастлив след като момчетата му загубиха от Левски (София). Единственото попадение в срещата падна в последната добавена минута на срещата, като реализатор за „сините“ бе Илия Димитров.

„Не е лесно да се говори след такъв развой на срещата. Липсваше ни концентрация в последната минута. Трябваше да сме подредени. Липсваха хората в центъра на терена. Нека да не коментираме без да сме видяли още ситуацията, но много лековато допуснахме тази загуба.

Левски започна по-добре, но след това ние също започнахме играта си. Мачът си вървеше към равен, но ето, че такива детайли ни наказват. Тази година всяка една точка ще е важна. Нещата при нас като състав някак не ми допадат. По притеснително е как отборът се развива. Не виждам такова развитие. Имаше едно доста изказване вчера на наш ръководител, че сме успели да си запазим състава. Това обаче далеч не е така. Ние продадохме много играчи, а на тяхно място дойдоха много малко играчи.

Доста интересно изказване на Ангел Палийски вчера. Не беше коректно да поднася нещата от финансова гледна точка. Бюджетът ни е намален с 20%, а зимата също ни го съкратиха с 10%. Не можем да намалим бюджета с 30% и да си мислим, че ще търсим същите цели. Не, че не съм доволен, но не можем да представяме нещата некоректно. Нека ръководителите да са коректни. Клуба не е коректен финансово към играчите, както бе заявено.

Така трудно мога да правя състава. Не виждам нито дълбочина, нито широчина. В едно дълго първенство трудно можем да се справим. Направете си справка как играехме миналата година по това време. Единадесет състезатели от мачовете с Бейтар ни липсват. Ако това е запазване на състава… не знам.

Всички трансфери бяха съгласувани с мен, но поради спортно-технически причини само с двама сме се разделили. С всички други се разделихме заради финансови причини или ни трябваха пари, или не можехме да им плащаме заплатите.

За нови трансфери изобщо не се говори в момента. Липсва ни конкуренция. Имаме само три позиции, които са конкурентни, нищо повече. Не можем да очакваме децата да влизат на терена, тъй като още те нямат физика. Говорил съм с ръководството и там ми бе казано, че няма как да имаме нови играчи в момента. Няма как да правя ротации за следващата среща“, заяви Киров пред Диема.

Няколко детайла от първия мач на Ботев (Пд) за новия сезон

Ангел Палийски ЕКСКЛУЗИВНО пред TribunaPlovdiv.bg за нападките от Киров

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е free-play-promo-300x250-Bulgarian.jpg

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Close

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg