БотевТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Киров: Представям си, ако играехме на „Колежа“ какво щеше да бъде

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори след края на мача с Левски, който неговият отбор спечели с 1:0.

“Бях убеден, че ще издържим физически с десетима човека. Виждате, че когато стадиона е пълен, то нещата се променят за нас. Представям си, ако мача беше на Колежа, какво щеше да се случи. Благодаря на нашата публика за подкрепата.

Днеска мача го спечелиха момчетата, защото ставаше дума за морални качества. Ние като екип правим всичко възможно да помагаме. Няма как когато си с човек по-малко да владееш трайно топката и да можем да чакаме те да играят много, много с топката.

Ние винаги се стремим да избираме най-доброто. Най-важното е да възстановим момчетата за мача във вторник. Приканвам всички, които обичат Ботев да помогнат на мача във вторник.

Надявам се да се върнем на Колежа. Неяснотата винаги поражда напрежение“, сподели Киров след края на двубоя.

Николай Киров пред TribunaPlovdiv.bg за „Колежа“ и собствеността на Ботев (Пд): Витае една неяснота, която създава напрежение!

Диого Кампос пред TribunaPlovdiv.bg след победата над Левски

Жоао Пауло пред TribunaPlovdiv.bg: Проявихме голям дух – това е Ботев (Пд)

Betfair със специален бонус за нови клиенти: 40.00 коеф. за Реал Мадрид и 60.00 за Атлетико Мадрид

ВИДЕО: Стивън Петков: Не сме отбор, който трябва да гледа надолу, заслужаваме да сме в тройката

СНИМКИ: Екзекутор, Абсолютно Луд, „Кралят на Резервите“!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg