Локомотив ПловдивФутбол

Илиан Илиев през сълзи: Посвещавам победата на Краси Костов!

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Илиан Илиев даде своя коментар за победата на своя отбор над Нефтохимик с 2:1 тази вечер на ст.”Лазур” в Бургас.

Ето какво каза специалистът пред телевизия Диема:

“Хубав мач, радващо е, че победихме. Мисля, че футболистите бяха перфектни в тактически план. Знаем горе-долу какво налага Христо Янев като футбол и мисля, че бяхме подготвени”.

“Нашите линии бяха близо. Мислехме, че смъртта на Краси Костов ще повлияе на нашия отбор, но не се получи за радост”, каза Илиев.

“На почивката казах на играчите да са търпеливи и да пазят близко нашите линии, както го правеха през първата част. Те се справиха”.

“Утре е тежък ден за нас. Ще трябва да присъстваме на погребението на Краси Костов”, добави през сълзи той.

“Не мисля, че сме колебливи в първенството. Надявам се да трупаме точки. Футболният ни потенциал не предполага това място, което заемаме”.

“Повиквателната на Кики от Сирия е признание за него. Ако не го извикат в българския национален отбор, е добре да играе международни мачове. Те не домакинстват в Сирия, а в Йордания и там няма война”, зъвърши с коментар по темата за повиквателната на Дани Кики от Националния отбор на Сирия Илиан Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker