Ботев ПловдивФутбол

Ето го обяснението на Николай Киров за ужасяващия мач в Ловеч?

Наставникът на Ботев Николай Киров заяви след поражението от Ботев в 1:3, че я е нямало искрата в неговите момчета. Той определи като ужасен двубоя от 13-ия кръг на Първа професионална лига.

„Ужасен мач за нашия отбор. Сега да правим анализи…не е мястото. Лоша игра в защита, но днес и в нападение имахме проблеми. Освен някои епизодични неща на Косоко. Ще правим анализи, но много лош мач за Ботев“.

„Не е имало подценяване. Нещата в Първа лига са изравнени и никой няма право да подценява съперника. Нямаше я искрата. Има вероятно умора, но тогава се намесват морално волевите качества. Доста проблеми. Това се случва точно пред и дербито с Локо Пд и вероятно ще сме по-лошо настроение за този мач“.

„Определено Неделев в важен за нашия отбор. Групата ни е с млади момчета. Липсата на дълбочина в състава се усеща“.

„Трябва да се замислим, затова, че допуснахме два гола, отбелязани ни с глава. Имаше много грешки в защита. Няма постоянство. Редуваме добри игри с не толкова добри. Можем да преодолеем това състояние с повече работа. Отдавам го на това, че отборът е нов. Когато покажем добра игра трябва психологически да се възползваме“.

„Не знам как вървят разговорите за новите договори на играчите, чиито контракти изтичат. Има подписани едногодишни контракти. Ние трябва да работим, за да не се взимат 13-14 нови през лятото“, добави специалистът на въпрос Жоао Пауло и Бризола.

„Поставиха ми задача да работя по подготвителния период на клуба. Аз съм си мотивиран и не мисля дали съм временен или не вариант. Ние от сега трябва да работим за другата година. За да сме стабилни, да няма такива лъкатушения, а да сме константа в първенството“, отбеляза още Киров.

„Ще имаме контрола другия петък. С работа ще преодолеем тези проблеми

Далеч е дербито с Локо Пд, но този двубой трябва да се изиграе за феновете. Това е мачът, който оставя най-ярки спомени. Съвсем различна ще е емоцията. Сигурен съм, че няма да има нужда от специална мотивация. В дербитата не е важно моментното състояние. Важно е кой ще излезе с по-добро самочувствие и кой ще допусне по-малко грешки“, завърши треньорът пред телевизия Диема.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker