Локомотив ПловдивФутбол

ЕКСКЛУЗИВНО: Бруно Акрапович е новият старши треньор на Локомотив

От утре Локомотив (Пд) ще има нов старши треньор, след като днес Войн Войнов подаде оставка!

Мястото му ще бъде заето от чуждестранен специалист, както преди дни екипът на TribunaPlovdiv.bg първи информира своите читатели.

Името на треньора е Бруно Акрапович, научи TribunaPlodiv.bg, който е роден в бивша Югославия – Босна и Херциговина, на 27 септември 1967 година. Почти през цялата си състезателна кариера той играе в Германия. Във визитката му личат отборите на Волфсбург, Хановер, Енерги Котбус и Майнц.

Трансфериран е в Германия от родния му клуб Челик Зеница. Хановер правят трансфера и привличат Бруно в западна Европа. Новият наставник на Локомотив завърша активната си футболна кариерата в Германия, като става играещ-треньор на Форсфелде през 2008-а година. В периода от 2000 до 2002 година изиграва 18 мача за националния тим на Босна и Херциговина, като отбелязва и една попадение.

Треньорската си кариера започна като помощник в дубъла на Волфсбург. През 2008-ма е асистент в руския Сатурн, където работи до май 2009-а. През 2011-та е треньор в НК Мосор. В този тим Бруно остава 13 месеца, след което 15 месеца е наставник на НК Вал. Следва кратък четиримесечен престой в НК Солин, който е третия подред хъвратски отбор, в който новият наставник на смрофвете води.

От януари 2014-а до април същата година е треньор на хърватския Неретва Меткович. От ноември 2014-а до юни 2015-а Бруно води ФК Европа в Гибралтар. През декември 2015-а се завръща на Балканите, но този път дестинацията е Македония. 11 месеца Акрапович е старши треньор на Шкендия Тетово. От февруари до юни тази година босненецът води хърватския РНК Сплит.

Любимата игрова формация на наставника е 4-3-3.

Под сянката на полупразния стадион: Локомотив (Пд) някакси пак намери начин да вдъхне надежда…

Под сянката на полупразния стадион: Локомотив (Пд) някакси пак намери начин да вдъхне надежда…

Под сянката на полупразния стадион: Локомотив (Пд) някакси пак намери начин да вдъхне надежда…

Под сянката на полупразния стадион: Локомотив (Пд) някакси пак намери начин да вдъхне надежда…

Подобни

6 Коментара

  1. При това положение в отбора, при тази организация,и при този смешен собственик,никой уважаващ себе си треньор няма да дойде,ще идват такива неизвестки,ще стоят докато ни разкрият,и ще си ходят,а 8-10 място според мен ще е успех.Дай Боже,по Коледа да стане чудо, въпреки всичко тайничко се надявам.

  2. Надеждата винаги е жива при една смяна на треньор, но се питам откъде ги намира Крушарски тези световно-неизвестни специалисти.

    Явно, че българските треньори и футболни хора го разкриха, че е пишман-президент и никой не иска да се занимава с него. Не е толкова трудно да ти се разнесе лошата слава сред футболните хора в България.

    Не искам да съм лош пророк, напротив дори, но мисля, че докато Крушарски е начело на клуба ще кретаме някъде между 8-10 място в класирането, няма да изпаднем, но и няма да сме фактор. Това е една агония, която може да спре с намирането на нов собственик и нова организация. Да си пожелаем за празниците – нов силен човек в Локомотив, все пак казват, че по това време се случват чудеса… А дано!

  3. Крушарски махай се от отбора, поредните циркове, нищо не правиш вече 3-та година. Махай се от Локомотив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker