Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Войнов пред TribunaPlovdiv.bg: Доуточняваме условията с момчетата на проби, много полезна проверка

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Войн Войнов остана доволен от играта на своите футболисти в днешната проверка срещу Оборище (Панагюрище), спечелена с резултат 3:0 от “смърфовете”.

В игра бяха двама от футболистите, каращи проби с отбора. Войнов похвали играта и на двамата, като дори е решено да им бъде предложен договор за оставане.

Ето какво каза треньорът пред репортер на TribunaPlovdiv.bg:

Много полезна проверка. Аз се убедих, че когато няма толкова напрежение и кога публиката е до нас и зад нас нашите футболисти стават съвсем други.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Резултатът не е толкова важен, но момчетата се справиха добре. Мнението ми за новите футболисти е положително. Водим преговори и ако ги устройва, ще подпишем договори с тях”.

“Имаме разговори с още двама футболисти – център нападател и десен бек, които са известни български футболисти, играли в Европа и България в добри отбори. Направихме всичко възможно, за да се подготвим по най-добрия начин. Там, където виждаме малки пропуски, ще гледаме да наваксаме”.

“Обичам да работя с много футболисти, но тези, които са при нас, показват голямо желание. Ако са толкова старателни, мисля че ще можем да разчитаме на тях и занапред. Моето желание е да включим още две момчета от школата, за да могат да се развиват”.

СНИМКИ: Локомотив (Пд) се представи по най-добрия начин пред своите фенове преди старта на новия сезон

СНИМКИ: Локомотив (Пд) се представи по най-добрия начин пред своите фенове преди старта на новия сезон

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker