ЛокомотивФутбол

Бултрасите отговориха на Лаута Арми

Привържениците на Ботев Пловдив отговориха на тезни на Локомотив, които по-рано днес публикуваха декларация (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК).

TribunaPlovdiv.bg публикува редакцията без редакторска намеса:

До Лицензионната комисия към БФС
Уважаеми господа,

както много добре знаете, домакинските мачове на ПФК „Ботев Пловдив“ се налага да бъдат играни на тренировъчната база в Коматево, поради сериозните финансови проблеми, които наложиха временното замразяване на ремонта на стадион „Христо Ботев“. Този факт принуди ограничение за броя фенове, който може да гледа срещите на живо, както и условията за това.

Публиката на „Ботев Пловдив“ бе водеща по посещаемост докато срещите се играеха на стадион „Христо Ботев“. Ние разбираме много добре неудобствата на гостуващия сектор в Коматево, защото те не са много по-различни от условията в „Трибуна Юг“, където обикновено се подвизават по-крайните наши фенове. Липсата на работещ стадион „Христо Ботев“ е изключително осезаема и ние правим всичко по силите си да го видим в готов вариант възможно най-скоро.

Именно заради това стартирахме и инициативата „Кауза Колежа“. Изказваме благодарности за проявеното разбиране през тези години. Хубаво обаче е да се обърне сериозно внимание на приказките на разни хора, които отправят ултиматуми и откровени заплахи за неща, които далеч не им влизат в компетенцията.

Може би нашия гостуващ сектор наистина изглежда на тротоар, но поне за да стигне човек до него не му се налага да гази в блата от кал и бурени, както и да ходи с риск за здравето му заради необезопасени и опасно стърчащи арматурни железа.

А когато все пак достигне до заветната цел след серията от изпитания, има възможността да наблюдава техничен и комбинативен футбол, който на стадион „Локомотив“ от години е практически невъзможен заради състоянието на тревната настилка. Която пък неведнъж бе умишлено наводнявана от домакините непосредствено преди дербитата с цел да затрудни максимално противника.

До някъде сме наясно каква е реалната цел на написалите тази декларацийка – след последния им жалък опит да ограничат нашата бройка фенове до само 500, те пак се чувстваха като гости на собствения си стадион.

Комплексите и страха са очевидно движещи фактори сред техните редици и сега директно заявяват, че няма да допуснат нито един наш фен на следващия мач на стадион „Локомотив“.

Искрено се надяваме, че ще обърнете възможно най-сериозно внимание на тези думи и ще предотвратите в зародиш каквито и да било опити за подобни убиващи футбола номера на и без това останалата двуцифрена бройка редовни посетители на стадиона в парк „Лаута“.

Клуб на привържениците на „Ботев“ Пловдив
Обединени фракции „БУЛТРАС“

Подобни

7 Коментара

 1. На лаута 500 билета ви отпуснаха 100 майки и 50 деца дойдохте па са чувствали като домакини…
  В ПЛОВДИВ ВЕЧНО ЩЕ СТЕ ГОСТИ !!!
  КЗБ 2010 !!!!

 2. Докато бех начему стадиунот беше пален, сега нема Турска пара чрес ДПС и нема и фен на стадиона.

 3. Хахахахаха,били сме като гости на Лаута,хахахахах.Наводняваме си терена и пускаме силен вятър,също и топките са криви,хахахахх

 4. ХАХАХАХХА… Не мога да повярвам. Това някакъв 16-годишен „фен“ ли го е писал?
  Жалки сте, жълтури! Умрете в собствената си омраза!

  1. Апропо вашия комбинативен футбол, който наблюдавате, откога не е давал резултат? Седем или осем са поредните мачове без победа?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg