бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бултрасите отговориха на Лаута Арми

Привържениците на Ботев Пловдив отговориха на тезни на Локомотив, които по-рано днес публикуваха декларация (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК).

TribunaPlovdiv.bg публикува редакцията без редакторска намеса:

До Лицензионната комисия към БФС
Уважаеми господа,

както много добре знаете, домакинските мачове на ПФК “Ботев Пловдив” се налага да бъдат играни на тренировъчната база в Коматево, поради сериозните финансови проблеми, които наложиха временното замразяване на ремонта на стадион “Христо Ботев”. Този факт принуди ограничение за броя фенове, който може да гледа срещите на живо, както и условията за това.

Публиката на “Ботев Пловдив” бе водеща по посещаемост докато срещите се играеха на стадион “Христо Ботев”. Ние разбираме много добре неудобствата на гостуващия сектор в Коматево, защото те не са много по-различни от условията в “Трибуна Юг”, където обикновено се подвизават по-крайните наши фенове. Липсата на работещ стадион “Христо Ботев” е изключително осезаема и ние правим всичко по силите си да го видим в готов вариант възможно най-скоро.

Именно заради това стартирахме и инициативата “Кауза Колежа”. Изказваме благодарности за проявеното разбиране през тези години. Хубаво обаче е да се обърне сериозно внимание на приказките на разни хора, които отправят ултиматуми и откровени заплахи за неща, които далеч не им влизат в компетенцията.

Може би нашия гостуващ сектор наистина изглежда на тротоар, но поне за да стигне човек до него не му се налага да гази в блата от кал и бурени, както и да ходи с риск за здравето му заради необезопасени и опасно стърчащи арматурни железа.

А когато все пак достигне до заветната цел след серията от изпитания, има възможността да наблюдава техничен и комбинативен футбол, който на стадион “Локомотив” от години е практически невъзможен заради състоянието на тревната настилка. Която пък неведнъж бе умишлено наводнявана от домакините непосредствено преди дербитата с цел да затрудни максимално противника.

До някъде сме наясно каква е реалната цел на написалите тази декларацийка – след последния им жалък опит да ограничат нашата бройка фенове до само 500, те пак се чувстваха като гости на собствения си стадион.

Комплексите и страха са очевидно движещи фактори сред техните редици и сега директно заявяват, че няма да допуснат нито един наш фен на следващия мач на стадион “Локомотив”.

Искрено се надяваме, че ще обърнете възможно най-сериозно внимание на тези думи и ще предотвратите в зародиш каквито и да било опити за подобни убиващи футбола номера на и без това останалата двуцифрена бройка редовни посетители на стадиона в парк “Лаута”.

Клуб на привържениците на “Ботев” Пловдив
Обединени фракции “БУЛТРАС”

Подобни

7 Коментара

  1. На лаута 500 билета ви отпуснаха 100 майки и 50 деца дойдохте па са чувствали като домакини…
    В ПЛОВДИВ ВЕЧНО ЩЕ СТЕ ГОСТИ !!!
    КЗБ 2010 !!!!

  2. Докато бех начему стадиунот беше пален, сега нема Турска пара чрес ДПС и нема и фен на стадиона.

  3. Хахахахаха,били сме като гости на Лаута,хахахахах.Наводняваме си терена и пускаме силен вятър,също и топките са криви,хахахахх

  4. ХАХАХАХХА… Не мога да повярвам. Това някакъв 16-годишен “фен” ли го е писал?
    Жалки сте, жълтури! Умрете в собствената си омраза!

    1. Апропо вашия комбинативен футбол, който наблюдавате, откога не е давал резултат? Седем или осем са поредните мачове без победа?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker