Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив: Повече няма да посещаваме мачове в Коматево, нула билети за Ботев на Лаута

Привържениците на Локомотив Пловдив изразиха позиция относно стадиона на Ботев Пловдив и условията за гледане на футболни срещи.

Ето и декларацията без редакторска намеса:

Декларация

Във връзка с предстоящото лицензиране на футболните стадиони за новата “висша” А група, сме длъжни да изразим позицията си на фенове относно условията, предоставени на гостуващите агитки по българските стадиони и по-специално сектора за гости на стадиона в Коматево.

Не е нормално вече два сезона, господа от БФС да си затваряте очите за отвратителните и нечовешки условия, в които сме принудени да гостуваме на този стадион. Годините компромиси явно дават сигнал на г-дата в Коматево, че вечно може да продължават да посрещат гостуващите публики не на трибуна, а на един тротоар.

Ние като фенове искаме две неща – да подкрепяме отбора си и да гледаме футбол на терена. За това плащаме, а не получаваме нито едно от двете на този стадион.

Нееднократно сме обмисляли това действие, но с цел да не прибягваме до крайни действия до последно отлагахме това решение. Сега, първенството е пред края си и искаме да заявим следното:

Феновете на Локомотив Пловдив няма да посещаваме срещите на “стадиона” в Коматево докато на него не се направи нужното за нормалното гледане на мача от гостуващия сектор.
Ще направим нужното, гостуващите фенове на този отбор да не получат нито един билет за сектора за гости на ст. Локомотив за срещите между двата отбора.
Призоваваме феновете на останалите български отбори, също да възнегодуват спрямо стадионите, на които няма елементарни, базови условия за гледане на футболна среща и подкрепа на любимия отбор!

Организираните фенове на Локомотив Пловдив

Подобни

7 Коментара

  1. Щом си плащаме 10лв. за билет като гости в Коматево без условия,вие ще си плащате билети за условията които ви предлага стадион Локомотив. Тогава вие ще сте едни от първите които ще се съгласят с промените по българските стадиони. Само Локо.

  2. По закон няма как да не се отпусне билет за курвите в жълто но цената на билета ако е 100 лв тогава те сами няма да дойдат клуба домакин решава цената на билета

  3. Няма как да НЕ отпуснете билети за гостуваща агитка . Така , че може ДА НИ ПРЪДНЕТЕ НА КУРА !

    1. Ти нямаш кур ве педи, това твоето е пишчица и се дърви само като ти поря дивия.
      Ако билета е 100 лв, приятно гостуване жълтурчино.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker