бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФиналътФутбол

Ботев отнася брутална глоба от близо 500 хил. лева

Отборът на Ботев Пловдив ще отнесе сериозна глоба заради ексцесиите от финала за Купата на България, научи TribunaPlovdiv.bg.

По информация на нашата медия, ”жълто-черните” ще бъдат глобени с около 500 хил. лева, като главната причина за високата цена е изгорялата LED система на стадиона. Нейната стойност е близо 400 хил. лева, а като се добавят и счупените седалки, ограда и тревната настилка на съоражението сумата набъбва до 500 хил.лева.

TribunaPlovdivTV HD: Уникално видео от хореографиите на бултрасите 

ВИДЕО: Огнен ад на „Лазур“, фенове нахлуват на терена 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Грозно! Грозно Грозно! Жалко за хилядите хора, които с нетърпение чакахме този финал. Жалко за цялото настроение. Жалко за името на отбора. Всичко това беше съсипано от не повече от сто комплексарчета, които не отиват да подкрепят любимия отбор, а да трошат и да се бият. ДО КОГА?!

  2. Хубава хореография ,но слаба игра ,за съжаление по-добрия спечели.Жалко за еуфорията на феновете ,а глобите си ги заслужават ,така е като копират от Локомотив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker