бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФиналътФутбол

ВИДЕО: Огнен ад на “Лазур”, фенове нахлуват на терена

Истински огнен ад сътвориха привържениците на Ботев Пловдив по врема на финалът за Купата на България, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Ултрасите прекратиха срещата в 61-ата минута след като хвърлиха множество димки и факли на терена, което накара главния рефер на срещата Георги Йорданов да прекрати двубоя.

В последствие няколко от реклманите пана се запалиха, което принуди пожарна да влиза на терена, за да изгаси паната.

В края на срещата, минути преди главният рефер да свири края привърженици нахлуха на терена.

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

  1. не оправдавам хвърлянето на факли по терена,но забележете на първия клип след1,05мин.как пожарникарите вместо да загасят факлите в кофи,те ги хвърлят към рекламните пана и ги запалват

  2. Пълна излагация за Ботев ,жалка история ,която щее съпроводена от солидни глоби.Така е като се копира от Локомотив ,без повод разбира се .Поне се борете за нещо ,което заслужавате ,а не защото тревата ви е в повече .Смешна работа

  3. Тоя наркоман с жълтата фанелка как са таркаляше, ми напомни за едно време, когато жълтите цигани, си хващаха мечки от гората, обучаваха ги и ходеха да веселят туристите по черноморието.
    Като гледам, тоя може да изпълнява страхотна “Я покаши къ падна ПутяфЪ за купътЪ”
    А на останалите истенски фенове на ПутяфЪ, алах да е с вас.

    P.S. За жълтите фенки, ако не сте виждали КУР с кожа, елате някой ден в Пловдив да ви покажем.

  4. Момчета, ДПС ще ни закара пак на финал, не губете кУраж, вярвайте, сега ни строят много хубав еничарски корпус, запишете децата си, това са утрешните наследници на Майка България, истински патриоти, финансирани с турски пари, но парите не миришат са казали хората. Аллах акбар и догодина лупата е наша!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker