бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Базата на Ботев в Коматево приема Евро 2015

Клубната база на Ботев в Коматево ще приеме срещите от Евро 2015 за юноши до 17 години ако е необходимо. Това заяви Павел Колев, който е пресаташе на БФС, но вече отговаря и за организацията на шампионата.

Положението със стадионите е повече от отчайващо, като единствено на стадион “Христо Ботев” се работи. В пловдивския регион нещата са може би най-добре със сигурност стадион “Берое” е готов за шампионата, стадион “Христо Ботев” ще бъде завършен за началото на турнира. Стадионът в Брестник обаче не е пипан от години, а трябва да се направи разширения на трибуната, освен това пътят до стадиона е в селото е пълен с дупки. Стадион “Локомотив” има един основен проблем и това е тревното покритие, ако няма ново тревно покритие със сигурност стадион “Локомотив” ще загуби домакинството на шампионата.

Ако Брестник или стадион “Локомотив” не са готови на време срещи от шампионата ще се играят на централния терен на базата на Ботев в Коматево, която отговаря на изискванията.

Откриването и закриването на Евро 2015 ще бъде на чисто новия стадион “Христо Ботев” като се очаква шефът на УЕФА Мишел Платини да дойде и за двете събития. Турнирът започва през май 2015г.

Все още има шанс България да загуби домакинството на шампионата, както може да се случи за европейското по волейбол за мъже също през 2015. Официалният договор трябва да бъде подписан през септември.

ОЩЕ ЗА БОТЕВ ОТ ДНЕС:

В Ботев замразиха преговорите за нови договори 

Минев под въпрос за Локо София

Хамза: Късметът ни спря срещу ЦСКА

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Стига с тия гръмки заглавия в стил “7 дни спорт”! Как “приема”, след като не приема!?

  2. доста нескопосан коментар. Друг стадион е този в Созопол, които е одобрен. Малко прочетете , преди да пишете и да наричате себе си “”журналисти”. Другите градове са Пловдив, Бургас, Брестник, Стара Загора, Несебър, Сливен и във всеки един от тези градове вече има перфектни бази за домакинство на Евро 2015!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker