Локомотив ПловдивФутбол

Атанас Узунов за евентуалния нов собственик на Локо, феновете и друго

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов, който в момента е в платен отпуск, говори пред TВ7 в предаването “Пред Банята” за освобождаването му от клуба, за феновете на “черно-белите” и друго.

“Конфликт между мен и Коко Динев няма. Конфликтът е по-скоро политически. Не се занимавам с интриги. В момента съм в отпуск, и съм оставил клуба да се развива от самосебе си. Що се отнася до отсъствието на феновете от трибуните, това се дължи на недобрите игри, които показва Локомотив към момента. Локомотив го е имало, и ще го има. Благодарение на своите фенове”,  започна бившият топ рефер.

За евентуален нов собственик на отбора, Узунов заяви: “Ако има кандидат, ще се разчуе набързо. Цяло лято обикаляхме, когато Локомотив беше в безтегловност. Другият пловдивски отбор сполучи, и удари шестицата.”

“Съдийската комисия робува на трима-четирима съдии, които да им свирят дербитата. Не е редно определени съдии да свирят по-често на дадени отбори. Не е хубава практика. На някои отбори им върви при даден съдия и го искат отново да свири мачовете им. Ще се върна назад, когато ме наричаха “злия демон” на Литекс. Просто не им вървеше, когато им свирех мачовете – затова не ме искаха”, добави Узунов.

Още за Локомотив от днес:

Мартин Камбуров си кара своя живот на бунтар

Осветлението на „Лаута“ с аларма за неделното дерби

Наков връща на „Лаута“ шампионския отбор

Осветлението на „Лаута“ с аларма за неделното дерби

Сашо Станков предупреди ЦСКА: Локомотив избухва когато никой не очаква

Сашо Станков попари ЦСКА за Камбуров

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker