Локомотив ПловдивФутбол

Наков връща на “Лаута” шампионския отбор

На фона на драматичните събития в Локо (Пд) през последните седмици в клуба изглежда неглижираха една знакова кръгла годишнина. До този момент никой от хората на Коко Динев не е обявил как и дали изобщо ще бъде почетен 10-ият юбилей от историческата първа и единствена титла на „черно-белите“.

Инициативата в тази посока обаче е подел бившият изпълнителен директор Емил Наков. Той не само бе важна част от най-големия триумф, но след това изпи и горчивата чаша на тежките първи месеци след убийството на Георги Илиев, в които управляваше клуба като президент. След това той бе реално и собственик на акциите, преди да ги прехвърли на Галя Топалова.

Бизнесменът от Кюстендил се заел да съберецелия шампионски отбор, начело с треньорския щаб и останалите му колеги от управлението. Идеята е героите от 2004-та да се върнат заедно на „Лаута“ макар и само за няколко часа. Очаква се треньорът Едуард Ераносян, който в момента постига сериозни успехи в Ангола, също да подкрепи честването. Той имаше своите търкания с Наков през годините, но отдавна е доказал, че поставя Локо над всичко. По ирония на съдбата за пореден път не от Пловдив, а от Кюстендил се поставя началото на нещо хубаво за „смърфовете“.

„Изчаках до 10 април, за да видя дали някой от клуба ще обяви нещо по темата. Но май месец вече чука на вратата и мисля, че ще е добре да отбележим подобаващо тази годишнина. Дължим го на онези, които положиха огромен труд, изхабиха средства и нерви, за да постигнат един успех, какъвто приляга на клуб като Локомотив и който трудно ще бъде повторен“, обяви Наков пред „Меридиан Мач“.

„Най-хубаво ще е, ако празникът ни съвпадне с успех в турнира за Купата на България“, изрази надежда култовият футболен шеф от близкото минало.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker