Ботев ПловдивФутбол

Ангел Палийски ЕКСКЛУЗИВНО пред TribunaPlovdiv.bg за нападките от Киров

Президентът на Ботев (Плодив) Ангел Палийски коментира ексклузивно пред TribunaPlovdiv.bg изказването на старши треньора на “канарчетата” Николай Киров след днешната загуба на “канарчетата” с 0:1 от Левски в първия кръг на новия шампионат в Първа лига.


Припомняме Ви, че Киров заяви, че Палийски е изнесъл некоректна информация за състоянието на клуба в интервю отпреди няколко дни. Според наставника на футболистите им се дължат заплати, а средства за нови трансфери няма. Също така според треньора на Ботев (Пд) увеличаването с 20% на бюджета, за което Палийски спомена, също не е вярно.

Ето какво каза Палийски пред нашата медия:

“Не съм гледал все още интервюто на Киров, но това, което вие ми казвате ме възмощава”.

“Аз заставам зад думите си от вчера, може да питате и футболистите дали имат неизплатени заплати. Бюджетът на тима е ясен и Николай Киров е запознат с него. Утре е падежът на заплатите, но няма някой, който да не си е получил заплатата по договор”.

“Ако това, което ми казвате е вярно, в понеделник ще се съберем с ръководството, както и с Николай Киров, и ще обсъдим неговите думи. При подобни стечения на обстоятелствата, ще има и становище от клуба, с което да се изяви нашата позиция”, заяви Палийски пред TribunaPlovdiv.bg.

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

СНИМКИ: Ботев (Пд) бе изгорен в добавеното време на старта на новия сезон

Подобни

3 Коментара

  1. Ей, Пчела, курво продажна- да ти фалира сайта както ти фалира и магазина, нещастник!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker