Локомотив ПловдивФутбол

Аймен Белаид: Момчетата плакаха като си тръгнах от Локомотив

Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив и настоящ на Левски Аймен Белаид даде обширно интервю пред колегите от “Меридиан мач”.

Белаид говори за напускането си от черно-белия отбор и негово ли е било решението да си тръгне от “Лаута”.

“В живота пон­якога се чувстваш добре на едно място, нямаш проб­лем, нямаш необхо­димост да напус­каш. Но идва оферта от Левски, а аз съм играч, който има желание да се раз­вива. Ако мога да се изразя така – ако имах два живота, в единия бих останал в Локо, а паралелно в другия бих играл в Левски. Но, за жа­лост, имам само един и затова трябваше да нап­равя избор. Реше­нието да отида в Левски е било само мое.”

“Феновете на Локо са много емоционални. Може би някои ще ме посрещнат доб­ре, защото съм се раздавал за отбора, други не толкова. Не знам. Ще бъде емо­ционално да играя срещу брат ми. Никога не съм имал проблеми с дисциплината. Можеш да попиташ когото пожелаеш в Локо (Пд). Момчетата плакаха, когато си тръгнах. Понякога си изпускам нервите на терена, защото мразя да губя. Но заради то­ва, че един или двама са били глупави, да се лепва някакво име на арабските футболисти по принцип, не е пра­вилно”, завършва играчът. 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker