ДюшЛокомотивФутбол

World Wide Locos зарадваха с подаръци ученици от две пловдивски училища

Привържениците на Локомотив Пловдив извън пределите на България (World Wide Locоs), заедно с най-стария фенклуб в България (Фенклуб „Локомотив Пловдив“), днес зарадваха децата от две училища в Пловдив. В СУ „Черноризец Храбър“ и СУ „Свети Седмочисленици“ се обучават набор 2002, 2005 и 2006, които тренират в школата на отбора. Специално за повода четирима от футболистите на представителния тим – Веселин Марчев, Димо Бакалов, Илко Пиргов и Анте Аралица дойдоха лично и раздадоха редица подаръци на децата.

Малчуганите получиха шапки на Гордостта на Пловдив, върху които са бродирани техните имена, диск с втория фенски албум и различни училищни пособия. Не бяха забравени и учителите, представителите на тази благородна професия, които възпитават бъдещето на България, и всички останали ученици, като всеки от тях получи подаръци на Пловдивския Любимец.

WWL благодари за щастливия ден, изпълнен с много радостни детски усмивки, на футболистите на Локомотив за съвместната работа по тази прекрасна инициатива и заявява отново подкрепата си за ДЮШ на Символа на Пловдив , като обещава още много бъдещи изненади.

Само Локо!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker