БотевТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Атанас Стафунски: Очакваме да ангажираме вниманието на всички институции в България

Феновете на футболен клуб Ботев (Пд) направи първата си пресконференция от кампанията кауза „Колежа“. В нея участие взеха председателя на УС Ангел Палийски, представителите на феновете бяха Атанас Стафунски, както и някои от участниците в УС – Божидар Божилов, Михаил Манолов и Асен Пиронков.

Разясненията за идеята и целта на каузата първо даде Председателят на УС на КПБП Атанас Стафунски:

„Очакваме да ангажираме вниманието на всички институции в България. Основната идея на Кауза Колежа е да постигнем масовост, зщаото ние искаме да покажем, че кауза „Колежа“ е значим проект, не само за Ботев (Пд), но и за цяла България“.

„Ние не очакваме дарение и молим да не се спекулира с тази тема. Призоваваме всеки един ботевист да стане член на Клуба на привържениците на Ботев, чийто основна цел вече ще е да завършим стадиона. Картата на Клуба на привържениците вече ще бъде с нова визия с „Кауза Колежа“.завърши Атанас Стафунски.

Сметката, на която можете да дарите средства за каузата на Ботев (Пд), е следната:

Вид валута: BGN

BG72UNCR70001522540553

BIC: UNCRBGSFТитуляр: Сдружение КПБП

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker