Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивФутбол

Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив

Писна ви без футбол, нали? И на нас…

Затова от екипа на TribunaPlovdiv.bg решихме да ви подготвим нова игра, в която главен участник ще сте отново вие – нашите читатели.

bet365
През изминалите дни, публикувахме анкета на нашата Фейсбук страница, в която трябваше да изберете кой е по-добрият халф, измежду Тодор Неделев и Димитър Илиев. В анкетата гласуваха над 1 300 човека, а резултатите седмица по-късно са почти равни.

Този път, новата ни игра ще бъде цял турнир. В него съревнование ще започнат четири футболисти от Ботев и четири от Локомотив. Турнирът ще се бъде изцяло с елиминационна фаза, като започваме с четвъртфинали, полуфинали и финал. Футболистът, който победи в дадения етап, продължава към следващата фаза на турнира и така до финала, в който вие ще трябва да изберете кой да бъде Футболния крал на Пловдив.

За да бъде прозрачно гласуването, то ще се проведе изцяло във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. Всеки наш читател ще има право на един глас на анкета. Гласуването ще се случва с бутоните like (харесване) и love (сърце), като за да участвате трябва да сте харесали страницата ни.

profittips-the best football tips

Утре (четвъртък, 9 април) ще обявим и осемте футболисти, които ще започнат в надпреварата, а веднага след това ще започне и първия двубой. Важно е да знаете, че всяка анкета ще бъде с продължителност една седмица.

Междувременно, не забравяйте да направите второто издание на нашия Quiz посветен изцяло на пловдивския футбол.

TribunaPlovdiv.bg Quiz Time: Издание 2

TribunaPlovdiv.bg Quiz Time: Издание 2

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker