Ботев ПловдивБрестникИз градаЛокомотив ПловдивФутбол

TribunaPlovdiv.bg отново онлайн, въпреки опитите за цензура

След поредната хакерска атака, TribunaPlovdiv.bg отново е онлайн. В последните четири месеца, TribunaPlovdiv.bg е обект на непрестанни хакерски атаки.

Но въпреки това, нашият млад и много амбициозен екип няма да се откаже да прави това, с което се занимава. Ясно разбираме, че може би засягаме нечии интереси и може би това не се харесва на дадени хора. Припомняме Ви, че множество пъти се опитваха да ни политизират и обвинят в пристрастие на начий отбор. Както винаги сме го твърдели – ние сме независима медия и каквито и да било чужди интересни не ни вълнуват. Крайно време е да кажем на хората, които неспирно атакуват сайта ни, че така само ни стимулират повече.

TribunaPlovdiv.bg ще се свърже с компетентните органи и ще гони до дупка този, който се осмелява да ни наложи цензура или да ни уплаши по някакъв начин! Няма цена, която да купи нашата чест и достойнство.

Екип на TribunaPlovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker