Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивТопФутбол

TribunaPlovdiv.bg Quiz Time: Издание 1

Във времена на карантина и тотална липса от футболни емоции, от TribunaPlovdiv.bg решихме да организираме Quiz развлечения за Вас, нашите читатели.

bet365
Всяка седмица, ние ще организираме по един Quiz, в който ще Ви питаме въпроси за пловдивския и българския футбол. На всеки въпрос ще имате по няколко отговора, като ще трябва да познаете кой е правилният.

На някои от питанките ще Ви показваме статистика, снимки и замазани колажи, на които ще трябва да търсите отговора на нашите въпроси.

След като отговорите на всичките въпроси, то ще видите как сте се справили. Също ще може да видите и правилните отговори, както и каква е средната успеваемост с отговорите на другите ни читатели.

В първото издание сме Ви подготвили 5 въпроса, като за следващото издание при интерес сме готови да увеличим бройката.

Ако и Вие имате предложения за въпроси или Ви изникват интересни спомени от историята на Вашия любим отбор, пишете ни на нашата Фейсбук страница, където може да ни дадете предложения, които ще използваме за следващите издания на TribunaPlovdiv.bg Quiz.

[ays_quiz id=’3′]

https://www.tribunaplovdiv.bg/кажи-край-на-футболната-скука-гледай-е/

Подобни

Един Коментар

  1. 60% направих аз като картинките не успях да разгадая. Статистиката беше доста интересна браво за идеята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker