Букмейкър

Palms Music е генерален спонсор на 39-о Световно първенство по художествена гимнастика в София

Palms Music е генерален спонсор на започналото 39-о Световно първенство по художествена гимнастика, на което домакин е София. То бе открито на 14 септември вечерта със 100 каба гайди, както и с изпълнение на златните ни олимпийски шампионки от ансамбъла на България от игрите в Токио 2022.

„За нас е от изключително значение да подпомагаме Българската федерация по художествена гимнастика и нейните невероятни усилия в укрепването имиджа на страната ни в този красив и успешен за българите спорт. Нашата мисия, която чувстваме и като отговорност, е да подкрепяме спорта в неговите различни проявления, наравно с културата“, заяви Мило Борисов, мажоритарен акционер на Palms Music.

По време на първенството в София ще бъдат определени шампиони в девет дисциплини. Ще се раздадат и първите квоти за Олимпийските игри в Париж 2024, които ще бъдат спечелени от призьорките в многобоя при жените и при ансамблите. Медалите на призьорите в многобоя при ансамблите се връчват лично от Мило Борисов.

„Пожелаваме успех на българските гимнастички на Световното първенство. Надяваме се, че пред родна публика те ще покажат най-доброто, на което са способни и ще зарадват хилядите почитатели на този спорт у нас“, каза г-н Борисов.
България заслужи домакинството на Световното първенство, след като през 2021 година страната ни прие Европейското първенство във Варна и показа отлична организация в трудните времена на пандемия.

Тази година зала „Арена Армеец“ посрещна впечатляващ брой състезатели – 85 индивидуални гимнастички и 30 ансамбъла. Всички те са от рекордните за световни първенства 62 държави. Шампионатът протича под егидата на българската шевица.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker