БукмейкърЛевскиПърва Лига

Palms Bet ремонтира оградата на къщата на Гунди

Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet финансира цялостния ремонт на оградата, опасваща къщата на Георги Аспарухов – Гунди в столичния квартал „Редута“, което стана възможно по инициатива на Столичния инспекторат.

„Оградата на дома на легендарния футболист бе надраскана с неприятни надписи и графити, които не отговарят на статута на къщата и на посланието, което трябва да носят подобни емблематични места в София“, обясни Иво Пенев, началник на сектор „Контрол на рекламната дейност“ към Столичния инспекторат, който е двигател на проекта по ремонтирането на оградата.

Той допълни, че в лицето на генералния спонсор на Левски Palms Bet, Столичен инспекторат намери партньора, с който да направи възможно привеждането на зида в нормален вид.

„Ние финансирахме шпакловката, нова крепежна мрежа и боядисването на оградата и в момента тя изглежда прекрасно. Това е своеобразен старт на предстоящите събития по отбелязване на 80 години от рождението на Гунди на 4 май догодина“, обясниха от Palms Bet.

Това е поредната съвместна инициатива между Столичния инспекторат и водещата онлайн бетинг компанията, в резултат на която още едно символично място в София беше приведено в нормален вид. Първата бе свързана с почистването на надписи, надраскани върху жилищна сграда на улица „Цар Симеон“.

„Радвам се, че все повече компании се приобщават към каузата за облагородяването на софийските улици, къщи и квартали. Надявам се, че хората ще оценят направеното и ще го опазят“, допълни Иво Пенев.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker