Левски СофияПърва Лига

Palms Bet разкри каква сума е дал на Левски и заяви: Стоим до клуба, независимо от трудностите

Генералният спонсор на Левски Palms Bet излезе с изявление до медиите, като повод за това са информациите в интернет пространството за партньорските договори между компанията и “сините”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ

от Palms Bet, генерален спонсор на ПФК „Левски“ АД

Във връзка с излезлите информации в медийното пространство по отношение на партньорските договори между ПФК „Левски“ АД и групата компании на Palms Bet, генерален спонсор на футболния клуб, заявяваме следното:

Palms Bet и групата компании, свързани договорно с футболния клуб, не само изпълняват всички поети ангажименти, редовно превеждат всички суми по сключените договори, но и подпомагат нееднократно клуба като го финансират с авансови парични преводи.

Бихме искали да уточним, че до момента в управляващото дружество „Р.С. Консулт“ АД няма постъпило нито едно писмено обръщение към нас от страна на ПФК „Левски“ АД, с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.

Заявяваме, че от сключването на Договора за управление и спонсорските договори в края на август 2021 г. до днешна дата, са изплатени 4 732 962 лв. От тях:

3 400 000 лв. – по спонсорски договори
1 332 962 лв. – по Договор за управление
Дружество „Р.С. Консулт“ АД не е получило плащане от ПФК „Левски“ АД по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.

В допълнение, Palms Bet и групата компании са финансирали спортния клуб под различна форма с 552 130 лв. С това общата сума, която е получил ПФК „Левски“ АД от групата компании на Palms Bet, възлиза на над 5 милиона лева.

С настоящото изявление бихме искали да внесем яснота по отношение на договорните ни отношения с клуба и да подчертаем, че за нас водещ принцип на партньорството ни с ПФК „Левски“ АД е да подпомагаме клуба в неговото развитие. Подадохме ръка в най-трудния момент за клуба и стоим до него, независимо от трудностите, пред които е изправен.

17.11.2022

гр. София

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker