Левски СофияПърва Лига

Palms Bet подкрепи инициативата за по-добра визия на сектор В преди мача с ПАОК

Генералният спонсор на Левски Palms Bet се включи активно в подобряването на визията на сектор В, на стадион „Георги Аспарухов“, преди първия мач от Лига на конференциите, срещу гръцкия ПАОК, който е тази вечер от 20.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Благодарение на привържениците и инициативата на Трибуна Левски започна почистването, боядисването и освежаването на сектор В, както откъм трибуната, така и от външната страна. Много ентусиазирани привърженици се включиха с труда си, а други, финансирайки инициативата.

Palms Bet реши да помогне като направи осветлението, което е над входа за влизане в съблекалните на стадиона. В четвъртък оттам ще влязат участниците в двубоя от Лига на конференциите, а когато излизат ще видят промяната в осветеността на тази част от стадион „Георги Аспарухов“.

Palms Bet наскоро направи и осветлението, което е на паметника на Георги Аспарухов пред сектор А. Видима е разликата как изглежда това място, на което се почита паметта на най-голямата легенда на футболния Левски.

Palms Bet ще продължи да взима активно участие в подобряване на визията на стадион „Георги Аспарухов“ и в тази връзка припомняме, че в сектор В, където няма седалки, от двете страни на тунела, бяха поставени два винила. На единия се виждат символите на клуба – буквата Л, а до нея палмата, символ на генералния спонсор. На винила от другата страна е изписана мисълта на Георги Аспарухов: „Бори се винаги за красива, честна победа!“

Palms Bet пожелава успех на Левски в двата мача от Лига на конференциите срещу гръцкия ПАОК Солун.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker