Ботев ПловдивТопФутбол

Noda е новият високотехнологичен партньор на Ботев

ПФК Ботев Пловдив увеличи портфолиото си от партньори с реномирана международна компания. NODA е високотехнологична компания, която предлага иновативните услуги за отворено банкиране.

Централният офис на компанията е в Лондон, а в момента им предстои експанзия на пазара в Източна Европа. NODA забелязаха желанието на нашия клуб за иновации, останаха впечатлени от организацията в клуба и пожелаха заедно да превърнем Пловдив в основен хъб за техните бизнес планове в района на Балканския полуостров.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Тяхната система за отворено банкиране ще бъде внедрена първоначално в ticket.kolezha.bg, където се продават онлайн билетите и сезонни карти за мачовете на представителния отбор на Ботев Пловдив. Използването на отворено банкиране ще позволи вашия превод да се случва директно от банката, на която сте клиент, без сумата да минава през посредниците, които доставят дебитните карти. По този начин таксата за превода ви ще бъде минимална, транзакциите ще се случват в рамките на няколко секунди, а грешките ще бъдат намалени максимално.

tribunasofia

Алексей Киричек, Изпълнителен директор на ПФК Ботев Пловдив: „За нас е важно да покажем на футболната среда в България и на нашите привърженици, че високотехнологични международни компании виждат потенциала в нашия клуб, забелязват работата, която вършим, и ни се доверяват до такава степен, че желаят да използват нашето име и емблема в тяхното портфолио и техни международни изложения и конференции, което със сигурност ще разрастне бранда „Ботев“ Пловдив и извън пределите на България“
Никола Чакъров, Директор Пазарно развитие: „За Нода партньорството с ПФК „Ботев“ означава стратегическа експанзия на новия български пазар и ангажимент за иновации в спорта. Като високотехнологична компания, специализирана в иновативни отворени банкови услуги, това партньорство позволява на „Noda“ да интегрира своите усъвършенствани банкови решения със страстната „жълто-черна“ общност. Внедрявайки нашата отворена банкова система за онлайн продажба на билети в платформата на „Ботев“, ние не само подобряваме изживяването на феновете с по-бързи и по-сигурни транзакции, но и демонстрираме потенциала на най-модерните технологии в спортната индустрия. Това сътрудничество е забележителна стъпка в разширяването на нашия обхват в Източна Европа и Балканския регион, демонстрирайки възможностите на Noda в динамична и ангажираща среда.“

50 Безплатни Завъртания за Всеки в Палмс при Регистрация

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker