Левски СофияПърва Лига

NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио

NFT Credo се включва в благотворителния търг на Дарик радио като дари първия от специалната серия медали, посветени на спечелената от ПФК „Левски“ 27-ма Купа на България през месец май 2022 година. Търгът е организиран от „Ники Кънчев шоу”, „Дарик кафе”, Спортното шоу на Дарик и сайтът dsport.bg.

По традиция събраните средства Дарик дарява в полза на Фонда за терапии на деца аутисти и на Фондация „Нашите недоносени деца”. Всеки, който има желание, може да се включи в благородната инициатива и да наддава за колекционерския артикул в рамките на днешния ден.

Включете се и наддавайте тук – https://www.facebook.com/darik.blagotvoritelen.turg/photos/2236566176504263
Платформата NFT Credo създаде Серията за спечелената от ПФК „Левски“ Купа на България с цел да събраните средства да се дарят на синия отбор. Тя се състои от 108 изделия от чисто сребро пробра 999, изработени от Монетния двор към БНБ. Броят на медалите не е случаен – малко след завоювания първи трофей от 2009 година насам, ПФК „Левски“ отбеляза своя 108-ми рожден ден.

За да отбележи подобаващо спечелената Купа на България и за да изпрати в приповдигнато настроение една година, белязана от върхове и спадове, NFT Credo ще стартира официалната им продажба следващата седмица, като всички средства, които се генерират, ще бъдат дарени на ПФК „Левски“. Ценните колекционерски артикули са още една идеална възможност за изненада на близък приятел или роднина за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker