МарицаФутбол

ПФК Марица навърши 101 години от основаването си

На днешния ден пред 101 години отборът на Марица започва своето съществуване. „Пиратите“ са един от най-старите футболни клубове в България, донесли много легенди на българския футбол.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Днес се навършват 101 години от основаването на „Марица“! Нека на този ден си спомним за всички хора, които са работили със сърце и душа за да пребъде „жълто-синята“ идея!

Тези хора са много – от създаването на клуба до наши дни. Благодарим им за труда, вярата, упоритостта и любовта, благодарение на която клубът се е запазил през годините, постигал е успехи, а мечтите са ставали реалност!

С поглед в бъдещето можем да си пожелаем спортно щастие и просперитет! Без да забравяме плама в очите на нашите предци трябва да продължим тяхното дело, тяхната кауза, следвайки техния пример! А най-голямата награда е щастието в детските очи от сбъднатите момчешки мечти! Да.

НИЕ СБЪДВАМЕ МЕЧТИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ПАЗЕТЕ ОБИЧТА КЪМ КЛУБА – ТАЗИ НЕОБИКНОВЕНА ПРИВЪРЗАНОСТ КЪМ МАРИЦА И ТОВА МАГИЧНО МЯСТО И Я ПРЕДАВАЙТЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА! ВЯРВАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ ОТБОРА, ЗА ДА СБЪДНЕМ ЗАЕДНО ОЩЕ МНОГО МЕЧТИ!

Отново Колело на Късмета: Безплатни Завъртания и Залози, Всеки Ден, Всеки печели

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker