Футбол

M.B.S. Trade раздаде над 730 000 лв. на БГ отбори от LED дисплейна реклама

M.B.S. Trade раздаде 735 400 лв. на български футболни клубове от предоставяната от фирмата LED дисплейна реклама. Сумата е дадена за втори полусезон на 2021/2022 и първи полусезон на 2022/2023, а до края на втори полусезон на 2022/2023 M.B.S. Trade ще изплати допълнително над 450 000 лв.

Компанията предлага системата от февруари тази година, като основният й фокус са българските футболни клубове. M.B.S. Trade вече партнира с 14 отбора от елитното ни футболно първенство. Клубовете получават приходи за домакинските си мачове, като сумите се определят от броя на предоставените минути от тима и се заплащат авансово от компанията.

LED дисплейната мрежа е една от най-често срещаните и лесно забележими форми на реклама с широк спектър на покритие и ефективност. Посредством дисплейната мрежа на стадиона се постига популяризиране на брандове с привличащо вниманието съдържание и се подобрява визията на стадионите.

От M.B.S. Trade са категорични, че за следващата спортно-състезателна година към българските елитни клубове ще бъдат изплатени над 1 милион лева от LED дисплейна реклама.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker