Ботев ПловдивПърва ЛигаФутбол

M.B.S Trade предостави безплатно LED система на Ботев Пловдив за мача с Черно море

M.B.S Trade предостави безплатно LED система за дисплейна реклама на ПФК Ботев Пловдив. Тя беше използвана по време на мача с Черно море, който се проведе на 19 август във футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево.

„LED система е собственост на M.B.S Trade и използването й не е свързано с финансови разходи от страна ПФК Ботев Пловдив“, обясниха от фирмата, която предоставя услугата.

Използването на LED дисплейната система подобри телевизионната картина от стадиона по време на прякото излъчване, а Ботев Пловдив спечели допълнителни средства от рекламата, която беше излъчена на системата. Посредством дисплейната мрежа на стадиона се постига популяризиране на брандове и служи като витрина за показване на марката на рекламодателите.

M.B.S Trade сътрудничи с 13 отбора от елита на българския футбол. С предоставената от фирмата LED дисплейна система се подобрява визията по време на двубоите и се постигат по-добри резултати по отношение на рекламата на партньорите на футболните клубове. Посредством системата се постигат и финансови постъпления в тимовете.

„LED дисплеите на M.B.S Trade са от последно поколение и вече се използват на много стадиони в страната. Българските клубове получават допълнителни доходи за домакинските си мачове от оператора на LED дисплеите M.B.S. Trade, които се заплащат авансово преди всеки мач“, казаха от компанията.

Външният LED дисплей е четвъртият по важност екран след телевизионния, компютърния и мобилния телефон и тази уникална форма на визуална комуникация се откроява по време на футболните двубои.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker