БаскетболВолейболФутбол

M.B.S. Trade даде 1,5 милиона лв. за българския спорт

M.B.S Trade, водещата компания в областта на дигиталните LED съоръжения и цифровата визуализация за спортни събития, продължава да подпомага българския спорт като посредством дейността си е дала 1 450 000 лв. за спортни инициативи за период от година и половина.

В този период M.B.S. Trade разшири и кръга на партньорите си. Между тях, освен клубове от елитното българско футболно първенство, вече са баскетболни и волейболни клубове, както и Българската федерация по художествена гимнастика, на които компанията даде крупната сума от предоставяната LED дисплейна реклама.

„Нашата мисия е да подпомагаме българския спорт да бъде още по-атрактивен, като същевременно създаваме добавена стойност както за зрителите на спортни събития, така и за самите отбори. Целта ни е да надградим постигнатото с още партньорства“, сподели Георги Митов, изпълнителен директор на M.B.S. Trade.

Компанията предлага системата от две години, като клубовете получават приходи за домакинските си мачове, а сумите се определят от броя на предоставените минути от тима и се заплащат авансово от компанията.

LED дисплейната мрежа, предлагана от M.B.S. Trade, е една от най-ефективните и забележими форми на реклама. Тя не само популяризира брандовете с ярко и привличащо вниманието съдържание, но и подобрява визията на футболните стадиони и спортните съоръжения със своя широк спектър на покритие и висока ефективност.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker