Локомотив ПловдивФутбол

London Crew също поиска Коко Динев да си тръгне

Поредната организация на Локомотив Пловдив London Crew също поиска Коко Динев и цялото ръководство на клуба да си тръгнат незабавно от отбора.

Вижте текста без редакторска намеса:

Ние, организираните привърженици на Локомотив Пловдив в Лондон, заставаме твърдо на позицията, че Коко Динев и цялото ръководство трябва незабавно да си тръгнат от нашия любим отбор!

Причините са ясни: неизпълняване на задълженията като ръководство към футболисти, служители на клуба и локомотивската общност като цяло!

Като хора израснали на любимия стадион, обиколили цяла България и следвайки отбора навсякъде в Европа, пътувайки нерядко 2600 километра за да гледат един мач и отделяйки средства за подпомагане на идеята Локомотив, мисля че имаме правото да застанем с нашата позиция и да кажем твърдо- Коко вън!

Дано най-сетне дойде пак моментът, в който името на нашия клуб ще се превърне отново в символ на всеотдайност и единност на терена и на трибуните!

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив “London Crew”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker