Локомотив ПловдивФутбол

ГЛЕДАЙ: Голям смях! Крушарски и Чаво облечени като съдии, ето какво казаха

Президентът на Локомотив Пд – Христо Крушарски, и спортният директор Чавдар Цветков, говореха пред Диема, облечени като съдии.

Причината е, че Крушарски бил провокиран от думите на Венцислав Стефанов – президентът на Славия, той да свири срещата между “белите” И Локомотив Пд в Първа лига.

Крушарски: “Имаме покана двамата да го свирим този мач. Аз съм само на центъра. Чаво е по-бърз отдясно, така че ще е страничен съдия”.

Чаво: “Имам малко проблеми с физическата подготовка, но смятам, че ще се справя”.

Крушарски: Дайте да се веселим. Каква умисъл?! Ще му покажа жълт картон горе на Венци Стефанов, след това и червен, ако не слуша. Нека да се забавляваме”.

Крушарски: “Аз затова съм облякъл съдийска униформа. Все пак успях да постигна нещо за 4 години. И то не е малко – този финал. Сега като ги напомпам здраво, ще видиш какво ще стане на финала. Или финансово, или с ръчна помпа ще помпя…”

Крушарски: “Всеки мач излизаме за победа. Имаме юноши, които не показват лоши неща на терена. Трябва да имаме търпение. Без това, няма как да стане”.

Чаво: Искам да поздравя всички любители на футбола. Имам около 18 години тук на този стадион в Славия. Винаги съм бил феърплей”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker