Локомотив ПловдивТопФутбол
ЕКСКЛУЗИВНО

Ексклузивно: За втори пореден път! Блокираха поръчката за стадион “Локомотив”

Обществената поръчка за стадион “Локомотив”, която включва нова централна трибуна и вертикална планировка за втори пореден път бе спряна, научи TribunaPlovdiv.bg

profittips-the best football tips

След като преди няколко месеца поръчката бе блокирана за първи път, сега отново се стигна до нейното спиране. По всичко изглежда, че причината е жалбата, която е подадена от фирма „Билдком БГ“.

Само преди няколко дена “Трафикнюз” информира, че въпросната компания е подала сигнал до Комисията за защита на конкуренцията срещу поръчката за завършването на стадион “Локомотив”.

Фирмата, чийто собственик и управител е Георги Георгиев е поискала спирането на поръчката до произнасяне на КЗК по жалбата. Тя е по условията за поръчката за избор на изпълнител.

Любопитното е, че Георгиев има участие в още 8 фирми, като една от тях е регистрирана в Пловдив. Компанията е „Екоинвест БГ Пловдив“, като в нея софийският бизнесмен е съдружник със строителния предприемач Христо Томов с по 50% дял, става ясно от материала на колегите. Припомняме, че Томов е един от желаещите да изграждат новата Централна трибуна на стадион “Локомотив”.

profittips-the best football tips

Така от днешна гледна точка, процесът и стартиране на каквито и да е било действия по строежа може да се отложи с близо още половин година.

Една от големите цели на привържениците на Локомотив – стадионът да бъде завършен до 2026 година, когато пък е 100-годишнината на “смърфовете” изглежда напълно илюзорна след като всички планове и срокове по тази дата претърпяха тотален крах.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker