БотевФутбол

Bultras: Албанските wannabe хулигани ни взеха шалче, очакваме ги в Бургас!

Част от феновете на Ботев (Пд) разказаха никак не безпрепятственото си пътуване до Албания за мача с Партизани в четвъртък.

От Пловдив потеглиха два пълни автобуса с привърженици, но единият бе задържан на границата между Македония и Албания.

Бултрасите в него не успяха да стигнат до стадиона и трябваше да гледат мача в пограничен град.

Другите фенове на Ботев (Пд), които се добраха до Тирана пък, бяха нападнати от ултраси на Партизани. До сериозна схватка не се стигна, но все пак напрежението достигна крайна точка.

Ето какво разказват бултрасите на своята официална Фейсбук страница Bultras:

Вечерта на 27.06 група от около 100 души потегля към Тирана с идеята да пристигне в албанския град рано сутринта.

Единият от двата автобуса е задържан малко след след границата в Македония. Македонските власти искат да задържат четирима човека и да пуснат автобуса да тръгне, но никой от момчетата не е склонен да остави братята си. След около 7 часа задържане, автобусът се отправя към Тирана, но е отново задържан на албанската граница, с което пристигането в Тирана преди края на мача става невъзможно. Момчетата се отправят към Подградец, градче на брега на Охридското езеро в албанската му част, където отсядат за няколко часа.

Другата група от около 50 човека пристига в Тирана без полицейски ескорт.

Бива нападната от около 150-200 души, които така и не намират смелост да пробият „солидния“ кордон от около 20 полицая и да влязат в „така желаното“ съприкосновение с бултрасите.

За жалост не такава е съдбата на шалчето на шофьора на автобуса, което е закачено на огледалото и пада „пленено“ от албанските wannabe хулигани.

Очакваме от тях да върнат визитата идната седмица, както ние направихме- без полиция и поне няколко часа преди срещата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/fans_bg.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/gazar.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/bira.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/shampion.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/happy0005.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/4erven.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ole ole.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_good.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/biri4ka.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wacko.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/smqh2.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/cigari.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/facepalm.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/blue-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/red-white.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/white-black.gif  https://www.tribunaplovdiv.bg/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/yellow-black.gif 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg