БотевФутбол

Bultras: Еничари с фуражки, наемници…

Бултрасите излезнаха с послание след вчерашните ексцесии в Харманли, където бежанци от бежанския лагер се вдигнаха на бунт.

Екипът на TribunaPlovdiv ви предоставя текста без редакторска намеса:

Неуважаеми еничари с фуражки,

привикването на свободни граждани на Република България по районни управления и принуждаването им да подписват протоколи, че няма да присъстват на умишлено създадените от вашите паши безредици в Харманли, няма да ви направи по-силни.

Даже напротив. Показва тоталното ви безсилие и доказва за пореден път, че родната милиция съществува само и единствено за да обслужва политическите интереси на власт имащите. Знаем, че ви е страх от крайните футболни фенове и знаем, че явно ние сме ви по-сериозен проблем, от носещите чума и тероризъм мигранти.

Защото ние сме непорочни и не можете да ни манипулирате така, както онази сган!

Защото за нас винаги на първо място ще е България, нейните ценности, традиции и паметта на всички велики българи, пролели кръвта си за родината!

А вие, вие сте едни наемници. За вас най-важно е да се пенсионирате на 40 и да си вземете 20-те заплатки. А до тогава да лижете задниците на началниците си за да може това да се случи възможно най-безпроблемно.

Страхувате се от нас, а истинския враг е този над вас. 1312

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker