Ботев ПловдивТопФутбол

Bultras: Ботев не е клуб за скъпоплатени некадърни анонимници! Настояваме за среща със Зингаревич

Привържениците на Ботев Пловдив от фракцията “Bultras” излязоха с остра позиция след поредния незадоволителен резултат и загубата от Арда на “Колежа” с 0:2.

Запалянковците поискаха среща със собственика на клуба Антон Зингаревич, като посочиха, че ако не получат задоволителни отговори ще преосмислят кредита си на доверие към клубното ръководство.

ТribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ботевисти,

profittips-the best football tips

Едва ли спортното представяне на отбора след връщането ни в нашия дом – стадион „Христо Ботев“, се харесва на някой от нас. Като безрезервно обичащи Ботев ние направихме сериозен реверанс към клубното ръководство, приемайки да се върнем на Колежа преди окончателното му завършване, преглъщайки незадоволителното класиране от миналия сезон и осигурявайки пълна подкрепа към ръководството. Преживяхме унизителни резултати и мачове, слаба организация на много нива в клуба, недобра комуникация.
Предвид последните резултати обаче заявяваме, че търпението ни е на изчерпване и няма как да търпим още дълго безхаберието и нескопосаното управление на клуба, при това не само в спортно-техническата част. Ботев не е клуб за футболни експерименти и начално обучение на скъпоплатени некадърни анонимници.
Бултрас няма да толерира случващото се с любимия ни клуб и няма да остане безучастен. Настояваме за среща с мажоритарния собственик в най-кратък срок, за да потърсим отговорност за катастрофалните резултати от края на миналия и началото на този сезон, за провалената селекция и да поискаме отговор на въпроса как собственикът вижда изход от това положение. Ако не получим задоволителни отговори и не видим промяна в селекцията, организацията в клуба и играта в най-скоро време, крайните фенове ще преосмислят кредита си на доверие, с който досега се ползва ръководството на клуба.

Плодов слот от ново поколение – Bulky Fruits 🍒 и Inbet приветстват играчите с много награди и бонуси

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker