БукмейкърФутбол

Как да се регистрираме в bet365 и новостите в сайта

Световният лидер сред спортните букмейкърите bet365 въведе ново изключително удобство за своите клиенти. След като според мнозина, компанията предлага най-добрият стартиращ бонус – 100 лв. бонус депозит за нови клиенти (ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК), букмейкърът от Великобритания, добави нова опция към функциите си.

Това е опцията „Промени залог“, която винаги е липсвала на всеки един любител на залозите. Едва ли има човек, който е правил своя залог и няколко минути по-късно, или няколко печеливши мача по-късно не е искал да промени своя селекция, от която се е опасявал да не му „издъне“ фиша.

Открийте си сметка в bet365 днес и вземете 100% Бонус Нова Сметка. Вземи бонуса през промо-линк от ТУК.

Това вече няма как да се случи, защото можеш да промениш своя фиш с опцията на bet365.

Функцията Промени Залог

Промени Залог Ви дава възможност да добавяте, разменяте или премахвате селекции от неуредени, директни множествени залози, преди мач и На Живо. За неуредени единични залози може да разменяте или добавяте селекции.

Промени Залог се предлага, ако Затвори Залог е достъпен за всички неуредени селекции от залога и все още не е определен изхода от залога. Това означава, че дори и ако някои селекции от множествения залог вече са уредени, все още може да използвате функцията Промени Залог.

Когато променяте залог, за новия залог ще се използва текущата стойност за Затвори Залог и всички коефициенти ще отразяват коефициентите в момента, а не началните коефициенти за залога. Но, ако Промени Залог се използва за добавяне на селекция към залог, в който всички селекции са още преди мач и няма промяна на коефициентите, новата сума за залог ще бъде равна на началната сума за залог.

Как да промените Вашия залог

Може да промените залог чрез Затвори Залог в секция Мои Залози. Изберете Промени Залог в горната дясна част на Фиша, което ще Ви позволи да добавите, размените или премахнете селекция по Ваш избор.

Добавяне на селекция

За да добавите селекция към залога, първо трябва да натиснете ‘Добави Селекции’ на Фиша. Ще бъдете прехвърлени в началната страница и ще се покаже съобщение да разгледате сайта и да добавите селекции. При избор на селекция, тя ще бъде добавена на временния фиш, който ще се покаже в долната част на екрана. Новата сума за печалба ще отразява коефициента на новата селекция(и). При избор на ‘Добави към Залог’ в долната част на временния фиш, селекцията(те) ще бъде добавена на фиша. Трябва да натиснете ‘Запази Промени’ и след това ‘Потвърди’, за да извършите Промяната на Залога.

Открийте си сметка в bet365 днес през промо-линк от ТУК.

Разменяне на селекция

За да размените селекция от залога, първо трябва да натиснете селекцията на Фиша. Ще се покаже съобщението Размени Селекция и ще може да изберете друга възможност от същия пазар. След като изберете размяната, новата сума за печалба ще отразява променения коефициент на залога. След това трябва да натиснете ‘ОК’, за да може фишът да се промени с новата селекция. Трябва да натиснете ‘Запази Промени’ и след това ‘Потвърди’, за да извършите Промяната на Залога.

Премахване на селекция

За да премахнете селекция от залога, трябва да натиснете ‘Х’ в ляво от селекцията. Премахнатата селекция ще се покаже като задраскана на фиша. Това може да бъде отменено, избирайки ‘Върни’ и селекцията ще бъде върната на фиша. Ще се покаже нова сума за печалба, която ще отразява промените в селекциите, коефициентите или залога. Трябва да натиснете ‘Запази Промени’ и след това ‘Потвърди’, за да извършите Промяната на Залога.

Запазване и потвърждаване на залога

След като сте добавили, разменили или премахнали селекции за залога, трябва да го потвърдите, избирайки ‘Запази Промени’. След като го натиснете, бутон ‘Запази Промени’ ще се промени и ще показва ‘Потвърди’. Ако не натиснете на него до пет секунди, ще се върне в предходния си вид. При избор на ‘Потвърди’, бутонът ще се промени на ‘Запазване’ и, когато завърши, Вашият залога ще се показва като променен.

Регистрирай се в bet365 през промо-линк от ТУК.

Може да се запознаете със всички условия и правила на Промени Залог на сайта на bet365.

Подобни

Един Коментар

  1. Тази опция, която предлага букмейкърът определено е интересна и не мисля, че много от техните конкуренти предлагат. Кеш аут функцията също е интересна, но нея почти всеки я предлага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg