Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Ераносян за Дербито: Този мач се чака 6 месеца, едва ли Ботев (Пд) може да ни изненада с нещо!

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Едуард Ераносян говори за представителите на медиите този следобед на Лаута преди 104-та Битка за Пловдив в неделя (20.11).

Ето какво каза специалистът относно своите очаквания за сблъсъка пред репортер на TribunaPlovdiv.bg:

lokobotevderbibet1bet

“Настроението е като за дерби. Винаги е тежко, винаги е трудно. Играем срещу отбор, който в момента е в подем, въпреки че според мен направи слаби резултати в последно време. Играят добре, доста рационално, доста опростено”.

“Проблеми чисто физически нямаме. Наясно сме със състав. Винаги може да променим нещо в последния момент. Но идеята ми вече е ясна. Да се надяваме, че в деня на мача няма да имаме проблеми. И хората, на които ще разчитам да влезнат и да се представят на ниво”.

“Относно новото попълнение (бел.ред. – Мигел Анхел Луке), мога да кажа, че на нито един чужденец не му е лесно. Предполага се, че и на него ще му трябва време за адаптация”.

lokobotevderbibet1bet

“Едва ли Ботев (Пд) може да ни изненада с нещо. Знаете сега с високите технологии всички отбори се познават добре, разучаването е на високо ниво. Ако нямат контузии, те използват един и същи състав, имат млади момчетата. И ние сме 11, и те са 11 – и двата отбора ще искат победата. Знаете, че този мач се чака 6 месеца от хората. Моето лично желание е да победим.

“Светът не свършва след този мач, но все пак тръпката е различна. Знаете какво е настроението. Предполага, че още с идването на стадиона ще усетим различния заряд на мача. Самите футболисти са приятели, излизат вечер заедно, но на терена е друго”.

“Мисля обаче, че този, който победи в следващите 6 месеца ще му бъде по-приятно да говори”.

“Не искам съдията да свири 50 на 50, а да свири обективно. Мисля, че съдията ще направи всичко възможно, за да се представи добре. Ние обаче прекалено много се занимаваме със съдиите. Трябва да ги оставим да си вършат работата. Нормално е и те да допускат грешки, след като и те са хора”.

Следете всичко около Локомотив Пловдив – Ботев Пловдив със специаланта категория на TribunaPlovdivbg – „Дербито на Пловдив“!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker