бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Много голове и трудна победа за Евроколеж срещу последния в класирането

Отборът на Евроколеж записа трудна победа с 4:2 срещу последния в класирането тим на Любимец.

Въпреки че колежани играха изцяло пред вратата на Венцислав Димитров, те на два пъти трябваше да догонват в резултата. През първото полувреме играчите на Любимец оползотвориха двете си възможности.

В 16-та минута с параболичен шут от фаул на Милен Славов топката влетя под гредата на Петров за 0:1. Пловдивчани бяха окупирали полето на гостите, но до гол не се стигаше. Вратарят Димитров дори изби топката с крак от голлинията след удар на Сезгин Четин, съобщава официалната страница на клуба.

В 33-та минута нападателят Серафим Михайлов успя да шутира между двама защитници на Любимец и да изравни – 1:1. В ответната атака гостите пак поведоха. Далечно центриране беше подценено от защитата и вратаря Петров, който беше наказан от Димитър Байданов.

Само след няколко минути колежани изравниха. Тодор Тимонов центрира от корнер към Куртев, който с глава опъна мрежата зад Димитров за 2:2. Старши треньорът Иван Петров смени вратаря Петров с Апостол Стоянов.

В края на полувремето играещият президент на Любимец Атанас Сталев можеше отново да изведе гостите напред в резултата, но играч на колежани изби пред голлинията.

През втората част колежани отново притиснаха гостите в тяхното поле, но гол падна едва в 65 минута. Иван Атанасов проби в наказателното поле и центрира пред вратата, където Куртев с удар от въздуха вкара за 3:2. Пловдивчани изпуснаха още няколко положения за гол.

В последната минута вратарят на Любимец направи груба грешка след повеждане на топката извън наказателното поле. Коженото кълбо попадна в Атанас Савов, който с прехвърлящ удар от 35 метра оформи крайното 4:2.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker