Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) удължава “черната серия” на Пирин на “Лаута” и се намества между най-добрите четири тима в България

Тази вечер (30.09) от 17:30ч. отборът на Локомотив (Пд) ще опита да се намести при най-добрите четири отбора в класирането на Първа лига.

“Смърфовете” приемат Пирин (Благоевград)в първи мач от деветеия кръг на първенството. При победа Локомотив (Пд) ще се изравни на четвъртата позиция в класирането с тима на ЦСКА-София със 16т.

В този мач “орлетата” ще опитат да спечелят първата си победа като гост в Пловдив срещу Локомотив. В досегашните 21 мача между двата тима в Пловдив Локомотив е абсолютен хегемон, като е спечелил 16 двубоя.

Отборът на Стефан Генов е единственият в елита, който няма нито гол, нито спечелена точка като гост от началото на сезона. Възпитаниците на Илиан Илиев пък записаха две победи в последните си два мача.

По всяка вероятност под рамката на “черно-бялата” врата ще застане Илко Пиргов. Пред него в защита ще действат Пламен Крумов, Кирил Котев, Георги Вълчев и Иван Горанов, а малко пред тях ще бъде Мартин Райнов ще действа като дефанзивен халф, а пред него в центъра на терена ще оперират Кики и Карагерен. На двете крила вероятно ще стартират Марчев и Бакалов, а атаката ще води Мартин Камбуров.

За гостите пък вероятно ще стартират Красимир Костов на вратата и Ханс, Николов, Сандев и Башлиев в защита. Старокин и Траянов ще действат в средата на терена, а Младенов и Тасев ще започнат на двете крила. Атаката ще води Муйеци, а зад гърба му играта ще гради Станислав Костов.

В общата статистика между двата тима от 42 мача Локомотив (Пд) е записал 20 победи срещу само 13 за своя съперник.

Вероятни стартови състави на двата отбора:

Локомотив (Пд): Пиргов, Крумов, Котев, Вълчев, Горанов, Райнов, Бакалов, Кики, Карагерен, Марчев, Камбуров

Старши треньор: Илиан Илиев

Пирин (Благоевград): К. Костов, Ханс, Николов, Сандев, Башлиев, Траянов, Старокин, С. Костов, Тасев, Младенов, Муйеци

Старши треньор: Стефан Генов

Главен съдия: Волен Чинков

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker