Локомотив ПловдивФутбол

Крушарски: Това ще е една от многото годишнини на клуба!

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски обяви, че може да заведе отбора на лагер в Аржентина по време на зимната подготовка.


Ето какво каза Крушарски малко преди започването на приятелската среща между Локомотив (Пд) и Спартак (Миява):

“Аз заминавам за Аржентина и един месец ще бъда там. Мои приятели ми подхвърлиха идеята да отидем в Аржентина на лагер през зимата, там през януари-февруари се провеждат най-големите турнири. Там ще се мерят сили с грандовете на Южна Америка, а и ще направят хубава подготовка”, сподели Крушарски пред Диема.

Той сподели и какво е усещането му по време на празненствата за 90-годишнината на “железничарите”. Според него, това трябва да е само началото на пътя за клуба и да предстоят още много такива години.

“За мен лично това е една година от 90-те в Локомотив и това ще е голям празник. Оттук-нататък Локомотив трябва да върви с пълна пара. Човек трябва да има някаква цел, ако няма, за какво му е този живот. Розово не може да е бъдещето, винаги има спирала. Но трябва да сме последователни и мисля, че в скоро време ще намерим това, което търсим”, сподели Крушарски.

Видео: Диема

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker