СпартакФутбол

Феновете на Спартак (Пд) с апел към целия пловдивски бизнес!

Феновете на Спартак (Пд) излязоха с декларация, в която апелират пловдивския бизнес да помогне за стабилизиране на клуба в най-скоро време.

Както знаете, прз миналата седмица (11.08) бившият вече шеф на спартаклии Георги Колев оттегли подкрепата си към Спартак, което от своя страна доведе до разформироването на представителния отбор.

Ето какво написаха феновете няколко дни след тъжната новина за разпада на един от символите на пловдивския футбол:

Знаем, че вече е късно, факт е, че т.нар. ръководство на отбора закри първия отбор на Спартак само два дни преди първия мач в новото първенство, само и само, за да няма възможност да се действа бързо и любимият ни клуб да започне на чисто поне от най-долните нива, но изчистен от паплач на високо ниво. Георги Колев и Тодор Симеонов си гледат своите интереси, нямащи нищо общо със Спартак, досега гледаха да печелят дивиденти от името и марката Спартак.

Ние, привържениците на Спартак Пловдив, се обръщаме към пловдивския бизнес с молба, да не оставят този славен отбор да отиде в небитието и забравата. Сигурни сме, че всеки пловдивчанин, някак, някога се е докоснал да магията Спартак, било чрез дядо, баща или роднина, имал досега с любимия ни отбор.

Едва ли няма останал поне един бизнесмен в града или страната, на който като чете тези редове не му трепва нещо! Да, ТИ (или ВИЕ) същия, недей отминава с лека ръка тази молба на толкова много хора. За голяма маса пловдивчани този отбор значи много, ТИ ще направиш много хора щастливи. Вече имаме много гробокопачи на Спартак, техните имена ще се помнят с черни букви, нека ти да дадеш светлина на толкова изстрадалите привърженици на Спартак и бъди сигурен, че тази добрина ще се върне многократно с времето. Хиляди пловдивчани ще ти бъдат благодарни!

Очакваме те, вярваме, че в тази държава не всичко е окрадено, някъде има хора, които знаят какво значи едно име, какво значи чест и достойнство. Пари трябват, но не всичко е пари, в случая те молим за първото, за да се върне и славата!

Един славен футболен клуб се разпадна – или как Държавата абдикира от пловдивския спорт!

Източник: spartakpd.info

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker