ВолейболМарица - жени

С три победи у дома Марица се класира за национални финали до 15 години

Марица (Пловдив) се класира за националните финали на Държавното първенство по волейбол за момичета до 15 години.  Възпитаничките на Атанаска Никифорова и Петя Хрисчева изковаха три победи от три мача вчера и днес в зала Лаута и оглавиха крайното класиране в Зона 1.

Във вторник следобед Марица надигра ЦПВК (София) с 3:0 (25:20, 25:11, 25:16), а в сряда сутринта се справи и с Велбъжд (Кюстендил) в три гейма – 3:0 (25:10, 25:14, 25:14).  С две чисти победи срещу същите съперници се поздрави и отборът на Левски (София) и така последният мач от турнира се превърна в де факто финал в зоната и директна битка за място на финалите.

Пред препълнени трибуни в зала Лаута момичетата на Наска Никифорова показаха много силна игра и зарадваха своите привърженици с крайното 3:1 (27:25, 18:25, 25:10, 25:19) и първото място.

Сред зрителите бяха президентите на Марица и Левски Илия Динков и Данчо Лазаров, които са и съответно вицепрезидент и президент на БФВ.  По-младите си съотборнички в залата подкрепи и почти целият женски тим на Марица, който утре заминава за Бургас за мачовете от финалната четворка за Купа България.

Източник: volleymaritza.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker