tribunasofia

Други спортовеМарица - жени

Утре започват финалите до 15 години в Пловдив

Финалите на Държавното първенство по волейбол за момичета до 15 години в Пловдив започват утре (сряда, 01.07), съобщи официалният сайт на клуба. Тази вечер в хотел Империал пък ще се проведе техническата конференция, по време на която ще бъде изтеглен жребият за турнира.


Осемте участващи отбора са Бдин-Вида (Видин), Добруджа 07 (Добрич), Левски (София), Пирин (Разлог), Славия (София), Спартак Интерком Груп (Варна), ЦСКА (София) и домакинът и настоящ шампион Марица (Пловдив). Те ще бъдат разпределени в две групи от по четири отбора, в които ще се играе всеки срещу всеки. Първите два тима от класирането във всяка от двете групи ще оформят полуфиналите “на кръст”. Заелите трета позиция ще играят помежду си за петото място, а четвъртите в двете групи ще спорят за седмото място в крайното класиране.

Срещите ще се изиграят в з.”Лаута” от 1-и до 5-и юли. Шампионът на България и останалите призьори за 2015 година в тази възрастова категория ще станат ясни в неделя.

Снимка: bgvolleyball.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker