Ботев ПловдивСъбитияФутбол

Ботев в опит да се върне на победния път срещу последната своя жертва

Днес от 17:30ч Ботев (Пд) приема ЦСКА в среща от 30-я кръг на “А” група на клубната база в пловдивския кв.”Коматево”. Тук възпитаниците на Петър Пенчев излизат в търсена на първата си победа от началото на плейофната фаза на шампионата. “Канарчетата” са в серия от 7 срещи без победа, като последната такава дойде именно срещу “армейците” (с 2:0) в двубой от последния кръг редовния сезон, което и подпечата визата на Ботев за първата шестица.

Във временното класиране “жълто-черните” са шести с актив от 39т., докато ЦСКА заема четвъртото място с 48т. В лагера на Ботев (Пд) няма да могат да разчитат на контузените Божидар Васев и Александър Колев, както и на наказания за две срещи чешки халф Томаш Иршак.

В ЦСКА ще могат да разчитат на двама от основните си футболисти през сезона – капитанът Валентин Илиев и Маркиньос. И двамата лекуваха травми в последно време, но вчера тренираха на пълни обороти и попаднаха в групата за мача. Малко в вероятно обаче и двамата да започнат в титулярния състав. Твърде вероятно е в игра за „червените“ да се завърне и сръбският халф Иван Маркович, който бе със скъсани връзки.

Главен рефер на двубоя ще бъде Цветан Кръстев, а статистиката сочи, че гостите нямат нито едно поражение в мач от А група под ръководството на този съдия.

Двубоят започва в 17:30ч, като можете да следите най-интересните положения от него чрез сайта TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker