ФК ЕвроколежФутбол

Евроколеж в топ 3 след успех над Левски (Карлово)

Отборът на Евроколеж победи Левски Карлово с 2:1 в мач от 28 кръг на Югоизточна В група. Головете за пловдивчани вкараха Мирослав Караилиев и Георги Куртев от дузпа, а за домакините се разписа Иван Караганчев от дузпа.След този успех “колежаните” са трети, на пет точки от втория Гигант (Съединение) и на 11 т. от лидера Поморие.

Двата състава изиграха интересен двубой, в който властваше основно мисълта за атакуващ футбол и победа. Резултатът бе открит от Миролсав Каралиев, който с прехвърлящ удар парира противниковия вратар в средата на първата част. При едно центриране Ради Трандафилов удари топката с ръка и съдията даде дузпа в 33-та минута. Тя бе резлизирана от Иван Караганчев, който стреля мощно в левия ъгъл на вратар Стоянов, изравнявайки головете по един.Второто попадение за момчетата от с.Оризари дойде непосредствено след отбелязването на дузпата.Тогава Георги Куртев стреля мощно от дъгата на наказателнтоо поле, топката се отби в гредата, но като по чудо отново се върна при него, като той прецизно оформи крайното 2:1!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker