Ботев ПловдивФутбол

4000 лева глоба за Ботев, след мача с ЦСКА, Саид Ибраимов наказан за 3 срещи

Ботев беше глобен от Дисциплинарната комисия към БФС с 4000 лева, а помощник треньорът на Станимир Стоилов Саид Ибраимов няма да изпълнява функцията си за 3 срещи.

БФС наложи глоба от по 2000 лева за хвърлени предмети и нерегламентирано използване на пиротехника.

Саид Ибраимов е наказан до края на сезона да не бъде на скамейката и ще трябва да изгледа срещу срещу Локомотив Пловдив, Берое и Черно море от трибуните. Ибраимов е наказан с 1000 лева.

Така общата глоба за Ботев е 5000 лева.

Ето и решенията на ДК:

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, ДК налага на ПФК ”Ботев” /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени многобройни предмети без последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 2, ДК налага на ПФК ”Ботев” /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За оспорване на съдийско решение и нанесени обиди към длъжностните лица, на основание чл.34 ал.1, т.2, ДК налага наказание на Саид Ибраимов (треньор на ПФК ”Ботев” – гр. Пловдив) – лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 1000 лева.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker